Paintball & Survival

paintball & Survival

Op zoek naar een avontuurlijk en actief feestje en kun je niet kiezen tussen Paintball of Survival? Nu kan het allebei in een voordelig pakket! Paintball en Survival is speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en is ideaal als avontuurlijk kinderfeestje of als teamuitje met bijvoorbeeld je sportteam. Je speelt 1 uur paintball en voert 1,5 uur uitdagende survivalactiviteiten uit. Deze survivalactiviteiten bestaan uit de spannende ondergrondse speleo, de stormbaan, hoge touwbrug en tokkelen.

Paintball
Je krijgt een overall, een stoer masker om je ogen te beschermen en een kinder paintball geweer dat verfballetjes wegschiet met een veer. De balletjes komen dus niet hard aan, zoals bij paintball voor volwassenen. Samen met de instructeur gaan jullie het veld in om allerlei leuke paintballspelletjes te spelen. De paintballvelden staan vol met bunkers en andere natuurlijke schuilmogelijkheden waarin je je kunt verschuilen. Verover de vlag van het andere team terwijl je dekking krijgt van je eigen teamgenoten.

Survival
De survival bestaat uit een viertal uitdagende onderdelen. Onder begeleiding van goed opgeleide instructeurs gaan de kinderen de volgende spannende activiteiten doen: de catcrawl, hoge touwbrug, tokkelen en speleo. De catcrawl is een grote klim- en klauterbaan met uitdagende hindernissen. De hoge touwbrug is een kabelparcours op hoogte, maar zorg dat je niet in het net valt. Maar let op, de grond mag niet geraakt worden! In de speleo ga je door een echt ondergronds gangenstelsel. Er zit een extra stoere onderdeel in: tokkelen. Nadat de instructeur je heeft beveiligd, spring en suis je naar beneden vanaf 9 meter en maak je een diagonale afdaling

Liever een ander onderdeel doen of een extra onderdeel tijdens dit actief feestje? Geen probleem, we denken graag met u mee.

Min. aantal deelnemers: 8
Tijdsduur: 2,5 uur
Min. leeftijd: 8 jaar

Kosten:

Paintball & Survival: € 26,50 per persoon

Chips en drinken: € 1,50 per persoon

Menu sluiten