faq

veelgestelde vragen over kinderfeestjes

Wil je graag een kinderfeestje bij ons boeken, maar heb je nog een aantal vragen? Kijk hieronder bij onze veelgestelde vragen over kinderfeestjes. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Nee hoor, alleen de minimale prijs is voor 10 personen dus als je met 8 personen bent, betaal je voor 10 personen.

Nee bij ons worden er geen groepen samengevoegd en we hebben ook geen ‘open inschrijf’ dagen.

Voor het kinderfeestje Robinson Kids, de kanoparty en Kids Bootcamp is de verzamellocatie bij ’t Boothuys in Valkenswaard. Adres: Molenstraat 203a in Valkenswaard. 

Voor de kinderfeestjes Survival en/of Paintball is de verzamellocatie op ons outdoorterrein. Adres: Klein Borkel in Westerhoven. 

Als iemand niet kan of mee wil doen dan hoef je voor deze persoon niet te betalen. Kijken is ook leuk! Wel dien je altijd het minimale bedrag voor 10 personen te betalen.

In principe niet. Wij hebben speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar shotgun geweertjes, waarbij je telkens 1 kogel tegelijkertijd weg kunt schieten. Als je de regels niet in acht houdt en je staat te dicht op elkaar dan kan het wel eens een beetje pijn doen. Je hebt een overall aan en een volledig gezichtsmasker op en dat vangt het meeste op.

We hebben kinderfeestjes voor kinderen vanaf 7-8 jaar. Zo hebben we de Robinson Kidsde kanopartyhet paintballen of het survivalfeestje. Ook kun je kiezen voor een leuke workshop kids bootcamp.

Menu sluiten